Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
78 entries.
Vilde skrev på 5. februar 2012 at 22:29:
Hei du! Du er min favoritt forfatter og mitt idol! Jeg er 13 år og har ønsket hele livet å bli forfatter. I dine hest og hemmeligheter bøkene... Lever jeg meg bare inn, det er som min drømmeverden. Jeg har lest snart ut alle bøkene, det er to bøker igjen. Og jeg vil bare ikke at det skal slutte. Bokserien er HELT fantastisk å virkelig så håper jeg du kommer på noen flere ideer og fortsetter på hest og hemmeligheter. Jeg kunne gjort alt får å få flere bøker. På gården til Linn og selve hovedpersonen Linn, bare er mitt drømmested, og drømme person. Mitt favoritt dyr er hest, jeg har ridd i snart 9år, men jeg får aldri hest, for pappa er alergisk. Men i din bokserie føles det ut som jeg bor på en går, med hester, med alt det beste som går an å få! Det er helt utrolig med alle skildringene og ikke minst handlingen, det er bare helt supert. Hvis du bare får noen bitte små ideer videre om Hest og Hemmeligheter, væresåsnill å fortsett å skriv! Men tusentakk får at denne serien har kommet til verden! Uansett hva jeg gjør, slipper jeg rett ned når jeg får boken. Og sitter å leser til boken er ferdig. Og da mener jeg UANSETT hvor. Hadde bok nr.10 tilogmed, med på skolen og leste så jeg måtte sitte igjen. Serien din er bare en egen verden, tusen takk!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Vilde. 🙂 Så koselig å lese at jeg er din favorittforfatter og at du lever deg så inn i bøkene mine. Jeg kommer dessverre ikke til å skrive flere bøker i serien, men kanskje jeg skriver en ny serie om Linn en gang i fremtiden. 🙂 Du får kose deg med resten av bøkene, men det er nok lurt å lese dem på fritiden i stedet for i skoletimen. Er jo kjedelig å måtte sitte igjen, mener jeg. 😉 Hold fast på forfatterdrømmen, så kanskje du en dag får utgitt din egen serie/bok. 🙂
Synne Hernes skrev på 4. februar 2012 at 11:45:
hei, dette er ei veldig stor fan av alle hest og hemmeligheter bøkene du har utgitt, men er 11 og 12 også utgitt??? hilsen din store fan.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, du. 🙂 Så koselig at du er en stor fan av bøkene. Det liker jeg å lese! 🙂 Bok 11 ble utgitt 12. desember og bok 12 blir utgitt 6. februar - i mykperm, vel å merke. Jeg er usikker på utgivelsesdatoen på bøkene i hardperm, men om du søker dem opp på Cappelen Damms hjemmeside så står det nok der.
Andrea Ur Kleppe skrev på 20. januar 2012 at 16:34:
Hei Christine Mysen! Jeg har hatt lungebetenelse i tre uker, da har jeg kost meg med alle hest og hemmeligheter bøkene! Jeg synes bøkene er kjempe spennende!!!!!!!!!!!!!! Og jeg gleder meg veldig til de siste bøkene kommer ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hilsen fra Andrea,9 år,Bergen.
Admin Reply by: Christine Mysen
Huff og huff, det er kjedelig å være syk. Godt du har noe å lese på, og det er kjempekoselig å vite at det er mine bøker som holder deg med selskap. 🙂 Du får ha god bedring, så krysser jeg fingrene for at du blir frisk snart.
Victoria skrev på 25. november 2011 at 22:37:
hei vil bare si at jeg synes serien hest og hemmligheter er knall bra! Kjempe spennende! Lurer bare på når bok nr 9 i serien blir gitt ut? Håper du skal fortsette å skrive heste/mysterie bøker du er kanon flink å skrive bøker! Uten tvil en av mine yndlings forfettere!:)
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk for det! 🙂 Bok 9 ble utgitt 22. august i mykperm, men jeg er usikker på utgivelsesdatoen i hardperm. Du kan søke den opp på Cappelen Damms hjemmeside og eventuelt bestille den derfra. 🙂 Serien er dessverre avsluttet etter 14 bøker, men kanskje jeg skriver en ny hesteserie etterhvert. Du får kose deg med de siste bøkene, også håper jeg du liker dem like godt som resten!
Ida Mysen Grymyr skrev på 29. oktober 2011 at 20:18:
Hei jeg liker bøkene dine godt. 🙂 Jeg venter på at mormor skal få nummer 5/6 så jeg kommer videre. 😀 Hilsen Ida Mysen Grymyr
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei hei, Ida. 🙂 Så koselig at du legger igjen en hilsen i gjesteboken min. Godt å høre at du liker bøkene. Skal prøve å få levert de til farmor så fort som mulig, slik at du får fortsatt på serien. 🙂 Klem fra meg.
Silje skrev på 15. oktober 2011 at 21:12:
Hei, Christine!! Stoor Fan! Jeg tror jeg har lest alle bøkene.. Jeg har lest ferdig 8, Men jeg finner ikke flere bøker.. Har det komt ut flere? Hvor mange bøker kommer det ut? Jeg klarer nesten ikke å vente..! Slutten på 8 ER SÅ SPENNENDE!! Når jeg ble ferdig med den, ble jeg sur, fordi jeg finner ikke flere bøker, også er det SÅ spennende.. Huff.. Håper snart bøkene kommer ut.. Jeg lurer sånn på hva som skjer.. Digger serien! Hilsen Silje
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Silje. 🙂 Bok 10 blir utgitt i mykperm 17. oktober og det blir totalt 14 bøker i serien. Om du ikke har fått tak i dem kan du kontakte forlaget og be dem om å sende de du mangler. Det letteste er egentlig å abonnere på serien, da de har lett for å "forsvinne" i butikkhyllene. 🙂 Jeg er usikker på utgivelsesdatoen i hardperm, men om du søker de opp på Cappelen Damms hjemmeside kan du bestille dem fra nettbutikken deres. 🙂 Kos deg videre med serien!
Andrea skrev på 13. juli 2011 at 12:00:
Jeg elsker bøkene dine ivert fall serien “ Hest og Hemmelig heter” jeg er på min fjerde bok dette året og jeg har et mål om å lese alle bøkene som har kommet ut i slutten av året før jul. Jeg håper du kan skrive flere bøker i serien “ Hest og Hemmeligheter “
Admin Reply by: Christine Mysen
Jeg blir så glad når jeg får slike hyggelige tilbakemeldinger - tusen takk! 🙂 Forlaget og jeg har blitt enig om å avslutte serien etter 14 bøker, men du får kose deg med resten av bøkene. Håper de faller i smak!
Anne Synnøve Hansen skrev på 1. juli 2011 at 18:44:
hei Christine du skriver virkelig bra og jeg klarer ikke legge fra meg boka før jeg er ferdig med den:) fortsett med det gode arbeidet du legger i bøkene for dette kan du virkelig:)) gleder meg allerede til den 9ende boken!! mvh anne synnøve hansen
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk, Anne Synnøve. Det er utrolig hyggelig å få slike tilbakemeldinger fra leserne mine! 🙂 Kos deg med resten av bøkene.
Lina Mathilde skrev på 20. mai 2011 at 18:59:
Hei! Jeg lurte på om nr 7 i serien hest og hemmeligheter er i butikkene eller om det går an å bestille den på nettet. Om den ikke er gitt ut enda lurer jeg på når den blir gitt ut. Jeg ELSKER bøkene dine og har lest alle Hest og hemmeligheter-bøkene. Gleder med til de neste! Hilsen Lina Mathilde.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Lina Mathilde. 🙂 Bok 7 ble utgitt i mykperm 2. mai, så den burde det være mulig å få tak i. Om du ikke finner den i butikkene, kan du alltids kontakte forlaget Cappelen Damm og spørre om de kan sende den til deg. 🙂 Jeg er usikker på når boken utgis i hardperm, men om du søker den opp på forlagets hjemmeside vil du i så fall finne den i nettbutikken deres og kunne bestille den derfra. 🙂 Koselig å lese at du liker bøkene mine så godt. Håper du synes resten er like bra!
Catinka skrev på 12. mai 2011 at 16:54:
Meg i gjen! ;D Blir du og skrive flere pocket en Hest og hemmeligheter???? Det burde du du er så VANVITIG flink til og skrive om mysterier!!!!! Hvis du skal skrive flere "krim og mysterie bøker" MÅ du si ifra!!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei igjen. 🙂 Jeg har planer om flere serier, ja, men vet ikke om forlaget tar dem. Håper å kunne være forfatter i mange år til, så det er bare å følge med fremover! 🙂