Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
75 entries.
Victoria skrev på 25. november 2011 at 22:37:
hei vil bare si at jeg synes serien hest og hemmligheter er knall bra! Kjempe spennende! Lurer bare på når bok nr 9 i serien blir gitt ut? Håper du skal fortsette å skrive heste/mysterie bøker du er kanon flink å skrive bøker! Uten tvil en av mine yndlings forfettere!:)
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk for det! 🙂 Bok 9 ble utgitt 22. august i mykperm, men jeg er usikker på utgivelsesdatoen i hardperm. Du kan søke den opp på Cappelen Damms hjemmeside og eventuelt bestille den derfra. 🙂 Serien er dessverre avsluttet etter 14 bøker, men kanskje jeg skriver en ny hesteserie etterhvert. Du får kose deg med de siste bøkene, også håper jeg du liker dem like godt som resten!
Ida Mysen Grymyr skrev på 29. oktober 2011 at 20:18:
Hei jeg liker bøkene dine godt. 🙂 Jeg venter på at mormor skal få nummer 5/6 så jeg kommer videre. 😀 Hilsen Ida Mysen Grymyr
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei hei, Ida. 🙂 Så koselig at du legger igjen en hilsen i gjesteboken min. Godt å høre at du liker bøkene. Skal prøve å få levert de til farmor så fort som mulig, slik at du får fortsatt på serien. 🙂 Klem fra meg.
Silje skrev på 15. oktober 2011 at 21:12:
Hei, Christine!! Stoor Fan! Jeg tror jeg har lest alle bøkene.. Jeg har lest ferdig 8, Men jeg finner ikke flere bøker.. Har det komt ut flere? Hvor mange bøker kommer det ut? Jeg klarer nesten ikke å vente..! Slutten på 8 ER SÅ SPENNENDE!! Når jeg ble ferdig med den, ble jeg sur, fordi jeg finner ikke flere bøker, også er det SÅ spennende.. Huff.. Håper snart bøkene kommer ut.. Jeg lurer sånn på hva som skjer.. Digger serien! Hilsen Silje
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Silje. 🙂 Bok 10 blir utgitt i mykperm 17. oktober og det blir totalt 14 bøker i serien. Om du ikke har fått tak i dem kan du kontakte forlaget og be dem om å sende de du mangler. Det letteste er egentlig å abonnere på serien, da de har lett for å "forsvinne" i butikkhyllene. 🙂 Jeg er usikker på utgivelsesdatoen i hardperm, men om du søker de opp på Cappelen Damms hjemmeside kan du bestille dem fra nettbutikken deres. 🙂 Kos deg videre med serien!
Andrea skrev på 13. juli 2011 at 12:00:
Jeg elsker bøkene dine ivert fall serien “ Hest og Hemmelig heter” jeg er på min fjerde bok dette året og jeg har et mål om å lese alle bøkene som har kommet ut i slutten av året før jul. Jeg håper du kan skrive flere bøker i serien “ Hest og Hemmeligheter “
Admin Reply by: Christine Mysen
Jeg blir så glad når jeg får slike hyggelige tilbakemeldinger - tusen takk! 🙂 Forlaget og jeg har blitt enig om å avslutte serien etter 14 bøker, men du får kose deg med resten av bøkene. Håper de faller i smak!
Anne Synnøve Hansen skrev på 1. juli 2011 at 18:44:
hei Christine du skriver virkelig bra og jeg klarer ikke legge fra meg boka før jeg er ferdig med den:) fortsett med det gode arbeidet du legger i bøkene for dette kan du virkelig:)) gleder meg allerede til den 9ende boken!! mvh anne synnøve hansen
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk, Anne Synnøve. Det er utrolig hyggelig å få slike tilbakemeldinger fra leserne mine! 🙂 Kos deg med resten av bøkene.
Lina Mathilde skrev på 20. mai 2011 at 18:59:
Hei! Jeg lurte på om nr 7 i serien hest og hemmeligheter er i butikkene eller om det går an å bestille den på nettet. Om den ikke er gitt ut enda lurer jeg på når den blir gitt ut. Jeg ELSKER bøkene dine og har lest alle Hest og hemmeligheter-bøkene. Gleder med til de neste! Hilsen Lina Mathilde.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Lina Mathilde. 🙂 Bok 7 ble utgitt i mykperm 2. mai, så den burde det være mulig å få tak i. Om du ikke finner den i butikkene, kan du alltids kontakte forlaget Cappelen Damm og spørre om de kan sende den til deg. 🙂 Jeg er usikker på når boken utgis i hardperm, men om du søker den opp på forlagets hjemmeside vil du i så fall finne den i nettbutikken deres og kunne bestille den derfra. 🙂 Koselig å lese at du liker bøkene mine så godt. Håper du synes resten er like bra!
Catinka skrev på 12. mai 2011 at 16:54:
Meg i gjen! ;D Blir du og skrive flere pocket en Hest og hemmeligheter???? Det burde du du er så VANVITIG flink til og skrive om mysterier!!!!! Hvis du skal skrive flere "krim og mysterie bøker" MÅ du si ifra!!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei igjen. 🙂 Jeg har planer om flere serier, ja, men vet ikke om forlaget tar dem. Håper å kunne være forfatter i mange år til, så det er bare å følge med fremover! 🙂
Catinka skrev på 12. mai 2011 at 16:42:
Hei! Har nettopp lest ut bok nr. 7! Leste den ut samme dagen som jeg fikk den! 😀 Leste til kl. 00.15 om kvelden!! Det er den beste boken jeg noen sine har lest!!! Du er helt SUVEREN til og skrive bøker!! Jeg fikk ikke boken da jeg hadde ventet den så jeg fikk mamma til og kjøpe en dagen etter på fikk jeg boken! 😛 Men det er jo bare bra for da har jeg 2! Sånn fal den ene blir borte eller ødelagt! Fortset og skrive!!!! PS: Blir SKIKERLIG lei meg når du slutter og skrive!!! Med gode og varme klemer og helsner fra Catinka.
Admin Reply by: Christine Mysen
Du er visst en skikkelig lesehest, du! Det er bra. 🙂 Tusen takk for vennlige ord. Blir veldig glad for så hyggelige tilbakemeldinger. 🙂 Er jo alltid greit å ha to bøker, som du sier. Er jo kjedelig om en skulle bli borte eller ødelagt. 🙂 Håper på å kunne være forfatter i mange år fremover, så skal ikke se bort ifra at det kommer flere serier fra meg. 🙂 Mange klemmer tilbake!
Daniela skrev på 12. mai 2011 at 15:16:
Hei, jeg heter Daniela og jeg er 11 år gammel. Jeg digger bøkene du skriver, ihvertfall hittil. Du burde skrive flere bøker, mye flere. Jeg har veldig lyst til å møte deg. 😀
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei Daniela. 🙂 Så koselig at du digger bøkene mine, morsomt å lese. Jeg har planer om å skrive mange flere bøker, og håper selvfølgelig at forlaget vil ha dem og at jeg kan fortsette som forfatter. Det vil fremtiden vise. 🙂 Du får si ifra hvis du er i nærheten av Levanger en gang, så kanskje vi kan treffes.
Charlotte Opdahl D. skrev på 9. mai 2011 at 17:26:
Hei! Jeg elsker serien din. Den er full av overraskelser på de rette steder. Jeg har ett spørsmål jeg håper du kan svare på. Helst litt kvikt. Jeg lurer på om det kommer til å bli noe mellom Linn og Eirik? Det hadde vært så kult! Vet at du ikke kan si noe om det før neste bok kommer ut, eller noe slikt, men kunne du gi meg et lite hint? Plis? Det var i grunnen tre spørsmål, men. Pytt pytt. Mamma leser serien til Jane Mysen, og kjøpte første boka til meg uka etter den var i dagligvare butikken. Tror det er en slags ... mor-datter greie. Hehe. Ha en god dag.
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk for mange hyggelige ord. Setter virkelig pris på slike tilbakemeldinger. 🙂 Jeg kan nok dessverre ikke røpe hva som skjer mellom Linn og Eirik, så du må nok bare vente til neste bok. Linn møter mange vanskeligheter på veien, både på kjærlighetsfronten og ellers i livet, så det er bare å følge med videre. 🙂 Det er også veldig koselig å lese at moren din liker bøkene til Mamma, det blir hun nok glad for å høre. 🙂 Ha en riktig god dag, du også!