Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
78 entries.
Gry Hege skrev på 4. februar 2013 at 15:29:
hei, jeg skal skrive et særemne om deg og bøkene dine sidne jeg synes de er så utrolig bra! så jeg lurte på om jeg kunne kopiere noe av teksten dui har skrevet på blggen din å sitere? 🙂
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Gry Hege! 🙂 Så gøy at du har valgt å skrive om meg og bøkene. Det er bare å kopiere, og si ifra hvis det er noe mer du lurer på. 🙂 Lykke til med særemne!
3 hestejenter Lotte, Emma og Mari skrev på 4. februar 2013 at 12:35:
Hei 🙂 Vi har bare noen spørsmål. har du hest nå? Hva heter den/de og hvilken rase? Kjempe bra blogg !!!!!! Vi er store fan av deg, bloggen og bøkene dine!!!! Mvh Lotte,Emma og Mari
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei igjen. 🙂 Jeg har ikke hest, har aldri hatt det og kommer aldri til å ha det. Det er mange som tror at jeg er veldig interessert i hest siden jeg skriver om det, men jeg er faktisk ikke det. Da jeg var mindre tok jeg ridekurs, men mistet interessen ganske raskt. 🙂 Veldig hyggelig at dere er fan av både meg, bloggen og bøkene mine! Det setter jeg pris på.
Marie skrev på 31. januar 2013 at 17:08:
Hei. Serien "Hest og hemmeligheter" er den kuleste serien jeg har lest. Noen ganger når det var veldig spennende klarte jeg ikke å legge fra meg boken. Jeg har aldri lest en bok som jeg har levd meg så inn i. Håper den neste serien din er minst like spennende. Du er kjempeflink til å skrive!!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Marie! 🙂 Så gøy å lese at du synes serien er så bra, og at den er så spennende at du til tider ikke klarer å legge den fra deg. Er veldig koselig med slike tilbakemeldinger. 🙂 Tusen takk skal du ha!
hestejente skrev på 31. januar 2013 at 15:34:
hei Christine!!! jeg har valgt og ha om deg i et engelsk-prosjekt. Fordi bøkene dine, spesielt "hest og hemmeligheter" bøkene er veldig bra !! håper du svarer
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, du! 🙂 Så morsomt at du vil skrive om meg på engelskprosjektet ditt, og veldig hyggelig at du synes bøkene mine er så bra! 🙂 Lykke til med prosjektet!
3 hestejenter skrev på 28. januar 2013 at 09:56:
Hei Christine! Vi har valgt å ha om deg i et engelsk-prosjekt! Fordi dine bøker er veldig bra! Du er pen!!!!!! Lykke til videre! Håper du skriver flere hestebøker!
Admin Reply by: Christine Mysen
Så morsomt at dere har valgt å skrive om meg og bøkene! 🙂 Dere får bare spørre hvis det er noe dere lurer på. Jeg hjelper gjerne! 🙂 Tusen takk!
Olga skrev på 25. desember 2012 at 16:05:
Hei ! Jeg er en jente på 13 år gammel og er kjempe glad i å lese. Serien Hest og hemmeligheter er den beste serien jeg noen gang har lest. Har aldri levd meg så inn i en bok som disse. Det jeg liker med denne serien er spenningen og jeg synest også det er veldig gøy og lese om Linn, Sondre og moren Tiril. Hadde vert gøy med enda flere bøker i denne serien, men håper og tror den nye også blir bra. Du er en fantastisk forfatter ! 🙂
Admin Reply by: Christine Mysen
Så morsomt at "Hest og hemmeligheter" er den beste serien du har lest! 🙂 Forsøker å skrive slik at det er lett å leve seg inn i historien, og det er godt å lese at jeg har klart det. 🙂 Blir dessverre ikke flere bøker i denne serien, men vi får håpe at forlaget vil ha den nye og at du liker den minst like godt! 🙂 Tusen takk!
hestejenta skrev på 2. desember 2012 at 12:34:
Hei. Håper den neste serien din ogsåhandler om hest etter som jeg elsker hester og serien hest og hemmeligheter 🙂
Admin Reply by: Christine Mysen
Det er nok med hest i den også, men ikke helt på samme måte som før. 🙂 Vi får krysse fingrene for at forlaget vil ha den!
Ida skrev på 21. november 2012 at 19:40:
HEI! Ramlet innom siden din via en annen blogg, og må si jeg sperret opp øynene da jeg så at du er serieforfatter. Så utrolig kult! Jeg var utrolig glad i STALLGJENGEN da jeg gikk i Pennyklubben, og har i hundre år siden den gang tenkt at skriving ligger i min gate, men jeg vet ikke helt hvor min gate er enda. Uansett. GODT jobbet! Du er flink!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Ida. 🙂 Det er det nok flere som har gjort opp gjennom årene. Kanskje ikke så rart i og med at jeg er Norges yngste serieforfatter. 🙂 Du får ha masse lykke til med forfatterdrømmen og fortsette å skrive, så finner du nok din egen gate snart.
Rebecca A. Simonsen skrev på 7. november 2012 at 05:07:
Hei Christine! Fant bloggen din akkurat nå i dette sekundet, og tenkte derfor å legge igjen en liten hilsen. Du er et forbilde for mange unge jenter, og et forbilde for meg, ettersom jeg liker veldig godt det å jobbe med koder og datamaskinen, men også skriving, alt fra novelle til artikkel, så betyr det veldig mye for meg. Jeg er utrolig overrasket at du faktisk svarer og er hyggelig, ettersom mange "kjente" forfattere eller bloggers, er veldig ignorante, og tar seg ikke tid til å svare. Så takk. Jeg vil også bare si at jeg liker bloggen din utrolig mye, og skulle gjerne vært så flink til å lage egne design, men tiden vi har å leve er tiden vi har mulighet til å feile og å lære, sant? 🙂 Ha en fin dag videre, Rebecca Anastacia
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, du. 🙂 Så koselig at du ville legge igjen en hilsen til meg, og tusen takk for gode ord. Jeg er nok ikke alltid like flink, da jeg kan være veldig glemsk, men jeg prøver så godt jeg kan og det kommer alltid et svar til slutt. Det er vel min måte å vise at jeg setter pris på tilbakemeldingene jeg får, og jeg synes det er viktig å gi noe tilbake. 🙂 Jeg legger mye jobb i designene mine og blir derfor kjempeglad når jeg får ros, så takk for det. Det har krevd ganske mange timer foran dataen for å lære såpass mye som jeg har gjort på egenhånd. Altfor mange gir opp etter ett forsøk, men om man virkelig ønsker å bli god til noe, må man bare fortsette å prøve. Øvelse gjør mester, vet du.:) Ønsker deg en kjempefin dag videre!
Sofie E. skrev på 13. april 2012 at 10:04:
Heiia Christine!! Elsker Hest og Hemeligheter. Sitter med nr 12 nå i hånden. Startet for under et år siden da venninen min hadde lest ca 5 av de bøkene. Så lånte jeg dem og brukte ca en måned på og lese dem. Så lånte jeg alle hun hadde kjøpt helt til jeg nådde de som var i butikkene. Det er veeeeeldig synd at du har sluttet og skrive mer. Håper det blir ekstra mange sider i den siste boka! Hvorfor sluttet du og skrive den? Og kommer de andre bøkene til og handler om hester? Hvet du hvorfor bokhandlerene selger bøkene med et så stort mellorom? Det er sånn 1-2 månder mellorom. Jeg synes det er litt lenge, syns du ikke? Men, men. Endelig var det en hesteserie! Du er helt FANTASTISK flink til og skrive krim serier!!! Håper de andre bøkene blir like bra, det blir de nok helt sikkert!! Håper du svarer meg på de spørsmålene jeg har. Jeg ønsker selv og bli en forfatter. Og du er en av mine favoritt forfattere! ELSKER BØKENE DINE!!! Lykke til videre som en foratter.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei hei. 🙂 Så hyggelig å lese at du elsker bøkene. Setter virkelig pris på slike tilbakemeldinger fra leserne mine. 🙂 Forlaget og jeg ble enig om å avslutte serien, da det er vanskelig å holde på leserne etter så mange bøker. Jeg var også ganske lei og følte at det var på tide å begynne på noe nytt. Den nye serien er ikke en ren hesteserie, men det er hest med denne gangen også, bare på en helt annen måte enn før. 🙂 Det er forlaget som bestemmer når bøkene skal utgis, så jeg kan dessverre ikke svare deg på hvorfor det går så lang tid mellom bøkene. Slik er det bare. 🙂 Du får kose deg med resten av bøkene, og ha takk for en så trivelig hilsen i gjesteboken min. Lykke til med forfatterdrømmen! 🙂