Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
75 entries.
hestejente skrev på 31. januar 2013 at 15:34:
hei Christine!!! jeg har valgt og ha om deg i et engelsk-prosjekt. Fordi bøkene dine, spesielt "hest og hemmeligheter" bøkene er veldig bra !! håper du svarer
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, du! 🙂 Så morsomt at du vil skrive om meg på engelskprosjektet ditt, og veldig hyggelig at du synes bøkene mine er så bra! 🙂 Lykke til med prosjektet!
3 hestejenter skrev på 28. januar 2013 at 09:56:
Hei Christine! Vi har valgt å ha om deg i et engelsk-prosjekt! Fordi dine bøker er veldig bra! Du er pen!!!!!! Lykke til videre! Håper du skriver flere hestebøker!
Admin Reply by: Christine Mysen
Så morsomt at dere har valgt å skrive om meg og bøkene! 🙂 Dere får bare spørre hvis det er noe dere lurer på. Jeg hjelper gjerne! 🙂 Tusen takk!
Olga skrev på 25. desember 2012 at 16:05:
Hei ! Jeg er en jente på 13 år gammel og er kjempe glad i å lese. Serien Hest og hemmeligheter er den beste serien jeg noen gang har lest. Har aldri levd meg så inn i en bok som disse. Det jeg liker med denne serien er spenningen og jeg synest også det er veldig gøy og lese om Linn, Sondre og moren Tiril. Hadde vert gøy med enda flere bøker i denne serien, men håper og tror den nye også blir bra. Du er en fantastisk forfatter ! 🙂
Admin Reply by: Christine Mysen
Så morsomt at "Hest og hemmeligheter" er den beste serien du har lest! 🙂 Forsøker å skrive slik at det er lett å leve seg inn i historien, og det er godt å lese at jeg har klart det. 🙂 Blir dessverre ikke flere bøker i denne serien, men vi får håpe at forlaget vil ha den nye og at du liker den minst like godt! 🙂 Tusen takk!
hestejenta skrev på 2. desember 2012 at 12:34:
Hei. Håper den neste serien din ogsåhandler om hest etter som jeg elsker hester og serien hest og hemmeligheter 🙂
Admin Reply by: Christine Mysen
Det er nok med hest i den også, men ikke helt på samme måte som før. 🙂 Vi får krysse fingrene for at forlaget vil ha den!
Ida skrev på 21. november 2012 at 19:40:
HEI! Ramlet innom siden din via en annen blogg, og må si jeg sperret opp øynene da jeg så at du er serieforfatter. Så utrolig kult! Jeg var utrolig glad i STALLGJENGEN da jeg gikk i Pennyklubben, og har i hundre år siden den gang tenkt at skriving ligger i min gate, men jeg vet ikke helt hvor min gate er enda. Uansett. GODT jobbet! Du er flink!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Ida. 🙂 Det er det nok flere som har gjort opp gjennom årene. Kanskje ikke så rart i og med at jeg er Norges yngste serieforfatter. 🙂 Du får ha masse lykke til med forfatterdrømmen og fortsette å skrive, så finner du nok din egen gate snart.
Rebecca A. Simonsen skrev på 7. november 2012 at 05:07:
Hei Christine! Fant bloggen din akkurat nå i dette sekundet, og tenkte derfor å legge igjen en liten hilsen. Du er et forbilde for mange unge jenter, og et forbilde for meg, ettersom jeg liker veldig godt det å jobbe med koder og datamaskinen, men også skriving, alt fra novelle til artikkel, så betyr det veldig mye for meg. Jeg er utrolig overrasket at du faktisk svarer og er hyggelig, ettersom mange "kjente" forfattere eller bloggers, er veldig ignorante, og tar seg ikke tid til å svare. Så takk. Jeg vil også bare si at jeg liker bloggen din utrolig mye, og skulle gjerne vært så flink til å lage egne design, men tiden vi har å leve er tiden vi har mulighet til å feile og å lære, sant? 🙂 Ha en fin dag videre, Rebecca Anastacia
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, du. 🙂 Så koselig at du ville legge igjen en hilsen til meg, og tusen takk for gode ord. Jeg er nok ikke alltid like flink, da jeg kan være veldig glemsk, men jeg prøver så godt jeg kan og det kommer alltid et svar til slutt. Det er vel min måte å vise at jeg setter pris på tilbakemeldingene jeg får, og jeg synes det er viktig å gi noe tilbake. 🙂 Jeg legger mye jobb i designene mine og blir derfor kjempeglad når jeg får ros, så takk for det. Det har krevd ganske mange timer foran dataen for å lære såpass mye som jeg har gjort på egenhånd. Altfor mange gir opp etter ett forsøk, men om man virkelig ønsker å bli god til noe, må man bare fortsette å prøve. Øvelse gjør mester, vet du.:) Ønsker deg en kjempefin dag videre!
Sofie E. skrev på 13. april 2012 at 10:04:
Heiia Christine!! Elsker Hest og Hemeligheter. Sitter med nr 12 nå i hånden. Startet for under et år siden da venninen min hadde lest ca 5 av de bøkene. Så lånte jeg dem og brukte ca en måned på og lese dem. Så lånte jeg alle hun hadde kjøpt helt til jeg nådde de som var i butikkene. Det er veeeeeldig synd at du har sluttet og skrive mer. Håper det blir ekstra mange sider i den siste boka! Hvorfor sluttet du og skrive den? Og kommer de andre bøkene til og handler om hester? Hvet du hvorfor bokhandlerene selger bøkene med et så stort mellorom? Det er sånn 1-2 månder mellorom. Jeg synes det er litt lenge, syns du ikke? Men, men. Endelig var det en hesteserie! Du er helt FANTASTISK flink til og skrive krim serier!!! Håper de andre bøkene blir like bra, det blir de nok helt sikkert!! Håper du svarer meg på de spørsmålene jeg har. Jeg ønsker selv og bli en forfatter. Og du er en av mine favoritt forfattere! ELSKER BØKENE DINE!!! Lykke til videre som en foratter.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei hei. 🙂 Så hyggelig å lese at du elsker bøkene. Setter virkelig pris på slike tilbakemeldinger fra leserne mine. 🙂 Forlaget og jeg ble enig om å avslutte serien, da det er vanskelig å holde på leserne etter så mange bøker. Jeg var også ganske lei og følte at det var på tide å begynne på noe nytt. Den nye serien er ikke en ren hesteserie, men det er hest med denne gangen også, bare på en helt annen måte enn før. 🙂 Det er forlaget som bestemmer når bøkene skal utgis, så jeg kan dessverre ikke svare deg på hvorfor det går så lang tid mellom bøkene. Slik er det bare. 🙂 Du får kose deg med resten av bøkene, og ha takk for en så trivelig hilsen i gjesteboken min. Lykke til med forfatterdrømmen! 🙂
Vilde skrev på 5. februar 2012 at 22:29:
Hei du! Du er min favoritt forfatter og mitt idol! Jeg er 13 år og har ønsket hele livet å bli forfatter. I dine hest og hemmeligheter bøkene... Lever jeg meg bare inn, det er som min drømmeverden. Jeg har lest snart ut alle bøkene, det er to bøker igjen. Og jeg vil bare ikke at det skal slutte. Bokserien er HELT fantastisk å virkelig så håper jeg du kommer på noen flere ideer og fortsetter på hest og hemmeligheter. Jeg kunne gjort alt får å få flere bøker. På gården til Linn og selve hovedpersonen Linn, bare er mitt drømmested, og drømme person. Mitt favoritt dyr er hest, jeg har ridd i snart 9år, men jeg får aldri hest, for pappa er alergisk. Men i din bokserie føles det ut som jeg bor på en går, med hester, med alt det beste som går an å få! Det er helt utrolig med alle skildringene og ikke minst handlingen, det er bare helt supert. Hvis du bare får noen bitte små ideer videre om Hest og Hemmeligheter, væresåsnill å fortsett å skriv! Men tusentakk får at denne serien har kommet til verden! Uansett hva jeg gjør, slipper jeg rett ned når jeg får boken. Og sitter å leser til boken er ferdig. Og da mener jeg UANSETT hvor. Hadde bok nr.10 tilogmed, med på skolen og leste så jeg måtte sitte igjen. Serien din er bare en egen verden, tusen takk!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Vilde. 🙂 Så koselig å lese at jeg er din favorittforfatter og at du lever deg så inn i bøkene mine. Jeg kommer dessverre ikke til å skrive flere bøker i serien, men kanskje jeg skriver en ny serie om Linn en gang i fremtiden. 🙂 Du får kose deg med resten av bøkene, men det er nok lurt å lese dem på fritiden i stedet for i skoletimen. Er jo kjedelig å måtte sitte igjen, mener jeg. 😉 Hold fast på forfatterdrømmen, så kanskje du en dag får utgitt din egen serie/bok. 🙂
Synne Hernes skrev på 4. februar 2012 at 11:45:
hei, dette er ei veldig stor fan av alle hest og hemmeligheter bøkene du har utgitt, men er 11 og 12 også utgitt??? hilsen din store fan.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, du. 🙂 Så koselig at du er en stor fan av bøkene. Det liker jeg å lese! 🙂 Bok 11 ble utgitt 12. desember og bok 12 blir utgitt 6. februar - i mykperm, vel å merke. Jeg er usikker på utgivelsesdatoen på bøkene i hardperm, men om du søker dem opp på Cappelen Damms hjemmeside så står det nok der.
Andrea Ur Kleppe skrev på 20. januar 2012 at 16:34:
Hei Christine Mysen! Jeg har hatt lungebetenelse i tre uker, da har jeg kost meg med alle hest og hemmeligheter bøkene! Jeg synes bøkene er kjempe spennende!!!!!!!!!!!!!! Og jeg gleder meg veldig til de siste bøkene kommer ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hilsen fra Andrea,9 år,Bergen.
Admin Reply by: Christine Mysen
Huff og huff, det er kjedelig å være syk. Godt du har noe å lese på, og det er kjempekoselig å vite at det er mine bøker som holder deg med selskap. 🙂 Du får ha god bedring, så krysser jeg fingrene for at du blir frisk snart.