Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
78 entries.
Lena skrev på 1. april 2013 at 12:21:
Hei! Eg er ei jente på elve år, eg har lest heile
serien din. Eg begynte på bok ein 10.Januar og
er dessverre ferdig no. Men blir det ikkje
fortsettelse på serien. Gleda meg til neste bok du
skal skrive!!! Men kor kan eg kjøpe heile serien?
Hilsen Lena (crazy leser)
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei Lena. 🙂 Det blir dessverre ingen fortsettelse på serien, da forlaget og jeg var enige om at 14 bøker var nok. Du kan kjøpe serien i hardperm på nettet, men det begynner dessverre å bli vanskelig å få tak i de to første bøkene. Ta kontakt med meg hvis du mangler dem, så kan jeg sende dem til deg. 🙂
Aurora Skog Nilsen skrev på 12. mars 2013 at 11:50:
Hei! Jeg er en jente på 13 år og har lest ut hele serien din og jeg elsker den! På skolen min har vi en oppgave i å skrive om et forfatterskap og da har jeg valgt deg. Jeg har lyst til å stille deg noen få spørsmål og lurte på om det er noen e-post jeg kan kontakte deg på? Hilsen Aurora!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, og beklager for tregt svar - håper det ikke er for sent. 🙂 Så morsomt at du liker serien så godt og at du vil skrive om meg på forfatteroppgaven. Du kan sende en mail til christine-mysen(a)hotmail.com.
Solveig WriterCreative på Instagram skrev på 11. mars 2013 at 17:28:
Hei! Har nettopp blitt ferdig med serien. Digger den! Håper du får utgitt neste serie også. Stå på!! Solveig 12 år
Admin Reply by: Christine Mysen
Så fint at du likte serien! 🙂 Det håper jeg også!
eva skrev på 10. mars 2013 at 10:32:
jeg har hørt at du skriver en serie til, skulle likt å få vite hva den het
Admin Reply by: Christine Mysen
Det er sant at jeg skriver på en ny serie, men jeg har ikke sendt den inn til forlaget og vet derfor ikke om den blir utgitt. Har foreløpig ikke noe navn på den.
kristine skrev på 24. februar 2013 at 21:01:
Hei christine Bøkene du skriver digget jeg. Jeg fikk min første bok i julegave og de andre i bursdags gave. Jeg holder på med den 5 boken fordi vi finner ikke 6 boken i butikken. Men jeg har også 8 boken. Hvordan fikk du iden med å skrive denne boken. Den er veldig bra. Elsker den. Håper på svar. Hilsen kristine
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei hei, Kristine. 🙂 Så gøy at du digger bøkene mine. Du kan fint bestille de på nett, enten på Cappelen Damms hjemmesider eller f.eks bokklubben.no. 🙂 Jeg må ærlig innrømme at det ikke var min idé, men at moren og lillesøsteren min skrev de første tre kapitlene. Da de ikke hadde mulighet til å jobbe videre med den tok jeg over, skrev om deler av teksten og gjorde det til min egen. Etter det kom bare idéene flytende og jeg gjorde ikke noe spesielt - bare skrev. 🙂 Tusen takk!
Anna skrev på 18. februar 2013 at 11:45:
Hei! jeg elsker serien din som du har skrevet! jeg er på 7. boken nå. det er veldig spennende å lese bøkene dine. håper det kommer flere serier eller bøker som du skriver. jeg elsker dem! jeg er en veldig stor fan av deg, bøkene dine, og bloggen din! bøkene som du skriver er superbrae. har du noen husdyr? isåfall hva heter de/den? hvordan rase er det?  Har du noen andre serier eller bøker som er utgitt som du har skrevet? jeg lureer på en ting, når ble du født? jeg spør fordi jeg skriver en oppgave om deg 😉 Håper du kan svare snart 😉 Hilsen en 12 år gammel jente som heter Anna 🙂
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Anna. 🙂 Siden du skrev så mange innlegg, valgte jeg å legge alle spørsmålene dine i ett så du får alle svarene på ett sted. Håper det går bra. 🙂 Det er veldig morsomt å lese at du liker bøkene så godt, og jeg håper resten faller i smak. Jeg har foreløpig ingen ny kontrakt med forlaget, siden jeg ikke har sendt inn noe nytt forslag ennå. Men jeg jobber med en serie som skal sendes inn straks, og håper selvfølgelig at de tar den. 🙂 Jeg har en hund som heter Babe Havana og som er av rasen Bichon Havanais. 🙂 Morsomt at du vil skrive oppgave om meg, og jeg håper jeg ikke er for sent ut. Jeg ble født 05.08.1988.
Eva skrev på 16. februar 2013 at 18:49:
Jeg er stor fan av deg og din serie.Men hva sjer videre med sabina? Har lest alle bøkene men kom ikke frem til noe svar.Jeg har lest mange serier men ingen er hallparten så bra som Hest og hemmeligheter.Dine bøker slutter så spennende. Hvis du hadde vært med i en forfatterkonkuranse har jeg stemt på deg.
Admin Reply by: Christine Mysen
Koselig å lese at du er stor fan. 🙂 Det står veldig kort om hva som skjer med Sabina i siste kapittel av bok 14. Hun tar med seg hestene og flytter, men ingen vet hvor. Jeg har valgt å la det stå litt åpent, slik at jeg kan skrive videre på det om jeg/forlaget ønsker nok en serie om Linn. Tviler på at det skjer, men da har jeg i hvert fall muligheten. 🙂 Tusen takk for rosende ord!
Martine skrev på 15. februar 2013 at 08:26:
Hei. Jeg er egentlig en stor fan av serien din! Kjøpte den en gang jeg var på sykehuset og etter det har jeg ikke stoppet å lese den, før siste boken kom ut. Jeg har deg i mitt prosjekt på skolen, og så jeg vil gjerne ta et intervju med deg. Så jeg lurer på om hvordan jeg kan få kontakt med deg. Klem.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Martine. 🙂 Så hyggelig at du er stor fan av serien, og at du har valgt å skrive om meg i prosjektet på skolen. Du kan sende meg en mail på christine-mysen(a)hotmail.com.
eva salomonsen skrev på 12. februar 2013 at 08:30:
Hei! Jeg er en jente på snart 9 år. Jeg har snart lest alle bøkene. Jeg synes bøkene var kjempespennene. Slutten på bøkene var spesiellt spennenede. Jeg håper du skriver flere serier. Jeg har aldri hørt om langdistanseritt og dyretolk. Eva
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Eva. 🙂 Så fint at du liker bøkene og synes at de er spennende. Morsomt å lese at du liker avslutningene spesielt godt, for det var de jeg fikk mest skryt av fra forlaget. 🙂 Jeg jobber med en serie jeg håper å få utgitt, så det er bare å følge med.
Nina skrev på 10. februar 2013 at 07:35:
Elsker bøkene dine 🙂 de er skikkelig gøye!! Selv ønsker jeg å bli forfatter, og jeg vurderer å begynne nå. Jeg holder på med en fortelling. Hvordan klarte du å finne på navn til boken? Jeg synest det er vanskelig :/
Admin Reply by: Christine Mysen
Så flott at du liker serien min! 🙂 Du trenger ikke å stresse med navnet på boken, da dette er noe man bestemmer sammen med forlaget. Etter at serien min ble antatt sendte jeg inn i noen forslag på tittel - både på serien og enkeltbøker. Jeg foreslo blant annet "Hestemysteriet" på serien og "Hemmeligheter" på første bok. Forlaget likte "Hemmeligheter" så godt at de ville ha det med i navnet på serien. Dermed ble det "Hest og hemmeligheter", mens første bok fikk navnet "Mysterier". 🙂 Kos deg med skrivingen, og lykke til!