Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
En fan skrev på 28. januar 2014 at 19:31:
Hei! Jeg leste ut en bok for hver dag i fjord sommer, kan du ikke skrive noen flere?? Det var kult, spennende og morro på en gang! JEG ELSKER DEG OG BØKENE DINE!!!! DU ER DEN BESTE FORFATTEREN JEG VET OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PLIZZZZZZZZZZZ!!!!!! Du må bare skrive en like spennende serie en gang til!! Du er KUL!!!!!!!

Hilsen en anonym som elsker Christine Mysen!
Admin Reply by: Christine Mysen
Wow, det er imponerende! 😀 Jeg har veldig lyst til å skrive en ny serie etterhvert, bare jeg finner tiden til det. :) Tusen takk, søte du!
Mona skrev på 3. november 2013 at 19:12:
Du er den beste forfatteren i hele verden:)
Takket være deg er jeg blitt intresert i hester og lesing!
Det er du som har inspirert meg og nå rir jeg!
Jeg holder på med trav og gallop.
Hvis du ikke hadde laget den serien hadde jeg sittet å blitt feit!!:)
Men nå holder jeg meg i form.
Du er verdens beste person!!!!!!!!!
Åssen går det ann å være så kul som deg?
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk, Mona! :) Så morsomt at du har blitt interessert i det pga. bøkene mine! Slikt blir jeg glad av å lese.
Lese-Hesten skrev på 17. juni 2013 at 14:27:
Hei Christine! du er den beste forfatteren i verden! Hest å Hemmeligheter er super, jeg leser 2 kapitler om dagen 😀 jeg har vært på leting etter en bra heste-bok/heste-serie lenge, å endelig fant jeg en! jeg elsker å skrive fortellinger å historier på skolen. Jeg har det nesten som deg da du var barr, jeg bor med mamma,pappa,søstera mi og broren min, to hunder, tre marsvin, 1 kanin, 2 geiter og mange hester! jeg er på bok begynte nylig på bok 5 i serien å jeg må si at sewrien eer best! skal du lage fler? har du tenkt å lage enn ny serie?
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk for at du synes det! :) Så heldig du er som har så mange dyr - det er morsomt, tenker jeg. Vi har det visst ganske likt, du og jeg. :) Det blir ikke flere bøker i "Hest og hemmeligheter", men jeg ønsker å skrive en ny serie. Jeg har foreløpig ikke sendt noe nytt til forlaget, men kanskje jeg gjør det snart.
ingrid skrev på 12. april 2013 at 15:31:
hei, hest og hemmerligheter serien er den beste serien i værden, har kommet til nr. 11 og elsker alt hittil 😀 håper du kan komme med en ny "sesong" av hest og hemmerligheter

:) :) :)
Admin Reply by: Christine Mysen
Så koselig at du synes det! :) Det blir nok ikke noe mer av "Hest og hemmeligheter", men kanskje jeg skriver en ny hesteserie en gang i fremtiden.
Lena skrev på 1. april 2013 at 12:25:
Hei igjen Christine!
Eg berre lurte på om du skulle lage tv-serie til
boka? Håper det i hverfall!!! Lykke til med den nye
serien! Hilsen Lena igjen
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei igjen! :) Det er såpass lenge siden bøkene ble utgitt og jeg har ikke hørt noe om det, så jeg tviler på at det blir noen TV-serie av "Hest og hemmeligheter".

Tusen takk! :)
Lena skrev på 1. april 2013 at 12:21:
Hei! Eg er ei jente på elve år, eg har lest heile
serien din. Eg begynte på bok ein 10.Januar og
er dessverre ferdig no. Men blir det ikkje
fortsettelse på serien. Gleda meg til neste bok du
skal skrive!!! Men kor kan eg kjøpe heile serien?
Hilsen Lena (crazy leser)
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei Lena. :) Det blir dessverre ingen fortsettelse på serien, da forlaget og jeg var enige om at 14 bøker var nok. Du kan kjøpe serien i hardperm på nettet, men det begynner dessverre å bli vanskelig å få tak i de to første bøkene. Ta kontakt med meg hvis du mangler dem, så kan jeg sende dem til deg. :)
Aurora Skog Nilsen skrev på 12. mars 2013 at 11:50:
Hei! Jeg er en jente på 13 år og har lest ut hele serien din og jeg elsker den! På skolen min har vi en oppgave i å skrive om et forfatterskap og da har jeg valgt deg. Jeg har lyst til å stille deg noen få spørsmål og lurte på om det er noen e-post jeg kan kontakte deg på? Hilsen Aurora!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, og beklager for tregt svar - håper det ikke er for sent. :) Så morsomt at du liker serien så godt og at du vil skrive om meg på forfatteroppgaven. Du kan sende en mail til christine-mysen(a)hotmail.com.
Solveig WriterCreative på Instagram skrev på 11. mars 2013 at 17:28:
Hei! Har nettopp blitt ferdig med serien. Digger den! Håper du får utgitt neste serie også. Stå på!! Solveig 12 år
Admin Reply by: Christine Mysen
Så fint at du likte serien! :) Det håper jeg også!
eva skrev på 10. mars 2013 at 10:32:
jeg har hørt at du skriver en serie til, skulle likt å få vite hva den het
Admin Reply by: Christine Mysen
Det er sant at jeg skriver på en ny serie, men jeg har ikke sendt den inn til forlaget og vet derfor ikke om den blir utgitt. Har foreløpig ikke noe navn på den.
kristine skrev på 24. februar 2013 at 21:01:
Hei christine Bøkene du skriver digget jeg. Jeg fikk min første bok i julegave og de andre i bursdags gave. Jeg holder på med den 5 boken fordi vi finner ikke 6 boken i butikken. Men jeg har også 8 boken. Hvordan fikk du iden med å skrive denne boken. Den er veldig bra. Elsker den. Håper på svar. Hilsen kristine
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei hei, Kristine. :) Så gøy at du digger bøkene mine. Du kan fint bestille de på nett, enten på Cappelen Damms hjemmesider eller f.eks bokklubben.no. :) Jeg må ærlig innrømme at det ikke var min idé, men at moren og lillesøsteren min skrev de første tre kapitlene. Da de ikke hadde mulighet til å jobbe videre med den tok jeg over, skrev om deler av teksten og gjorde det til min egen. Etter det kom bare idéene flytende og jeg gjorde ikke noe spesielt - bare skrev. :) Tusen takk!