Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
Alise skrev på 11. oktober 2016 at 09:06:
Kjære Christine Mysen.
Jeg har bare 3 bøker igjen av serien og jeg gruer meg allerede til jeg har lest alle.! Jeg er midt i bok 11 å det er så utrolig spennende! Jeg klarer ikke legge boka fra meg! Å jeg leste til klokka 4 i går natt så jeg har fått forbud mot å lese på kvelden! Derfor leser jeg så ofte jeg kan om dagen! Men jeg sniker meg ofte til om kvelden også! Jeg er 12 år å denne bok serien ble jeg anbefalt av noen venninner av meg som også er helt hekta!!

Måten du skriver på er helt unik!
Jeg har aldri lest en bok der jeg kjenner meg så godt igjen! Ikke det at jeg har en mor som ikke har snakket på 13 år å en far så reiser hele tiden! Men mangen av valgene hun tar å mye på hvordan Linn føler, kjenner jeg meg veldig godt igjen i! Du gjør alt så spennende og sjalusien mellom Sondre og Eirik elsker jeg å lese om!! Å som da hun ble reddet av Sondre i låven da hun holdt på å bli brent inne! Jeg satt å leste akuratt den delen å jeg var som inni en boble for jeg hadde ikke hørt at mamma sto å ropte at det vår middag rett utenfor døra mi! Jeg liker også godt å skrive tekster, å nå liker jeg det mye bedre takket vere deg! Jeg kommer nok aldri til å klare å skrive like bra som deg for måten du beskriver og forteller på er helt unik, men du er forbildet mitt!!

Jeg håper virkelig du skriver flere bøker! Jeg har lest på mangen av kommentarene nedenfor at du kanskje skal gjøre det i framtida! Det håper jeg du virkelig gjør! I mens kommer jeg til å lese på hest og hemmelig bøkene helt til de nye kommer ut!! Jeg håper virkelig det blir laget film!! Jeg vet at det ikke er du som bestemmer det! Men det hadde blitt tidenes beste film! Så de som lager film går glipp av noe stort!!

Dette ble en veldig lang melding!! Men jeg håper virkelig at du forstår hvor bra denne serien er å at du for meg er verdens beste ungdomsforfattere!!! Det kommer til å bli nedtur for meg da jeg må begynne å lese andre bøker! Alt blir kjedelig i forhold til denne serien!!

DU SKRIVER UNIKT!!!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Kjære deg! Jeg blir helt rørt her jeg sitter og leser. Tusen takk for så mange gode ord! Det er slike som deg som gjør det morsomt å skrive, og jeg kjenner at jeg savner og lengter etter å kunne gjøre det igjen. Akkurat nå har jeg mer enn nok med mine to døtre, men jeg håper å en dag kunne begynne igjen. Jeg har mange idéer til både serier og enkeltstående bøker, og det er ingenting jeg vil mer enn å få alt ned på papiret. 🙂 Igjen, tusen takk for dette hyggelige innlegget i gjesteboken min. Setter veldig pris på det!