Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
78 entries.
Johanna skrev på 28. januar 2020 at 19:45:
Elsker serien hest og hemmeligheter!!! ?Hver gang jeg skal lese serien begynner jeg med mannen fra østen fordi det er der Eirik kommer inn for fullt (Eirik er favoritt karakteren min etter linn) . Jeg må vite mer om hvordan det går videre med linn og sondre!!! ??
Admin Reply by: Christine Mysen
Så koselig å lese at du elsker serien! Setter så pris på det! 🙂 Jeg likte Eirik veldig godt selv, og vurderte faktisk om de skulle enda opp sammen, men historien tok meg andre veier. 🙂 Det er mange som gjerne skulle lest mer, så kanskje jeg skriver en liten oppfølger en gang.
Amalie skrev på 23. september 2019 at 14:43:
Hei, jeg lurte bare på hva etternavet til Linn og Sondre er?
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei 🙂 Oi, det husker jeg faktisk ikke og alt ligger på en ekstern hardisk, så det må jeg nesten sjekke når jeg finner den i flyttekaoset. Beklager at jeg ikke kan svare deg med en gang.
Thale Mingeødegård skrev på 12. juli 2018 at 00:46:
Hei? Jeg er ei jente på 12 år og har nettopp hørt ferdig siste lydbok i serien om Hest og hemligheter. Det har vært skikkelig spennende og jeg har hørt en uke i strekk - fra morgen til kveld. Jeg håper du kan gi ut fortsettelsen på om Linn drar til Saudi-Arabia eller ikke. Og om hva som skjer med Sondre og Linn. DU ER SKIKKELIG FLINK TIL Å SKRIVE?? HEST OG HEMLIGHETER ER HELT FANTASTISK?. PLIS SSSS KAN DU SKRIVE EN NY «sesong» !?❣️❤️?DU ER FLINK!!!!!!!!!!!!!!!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, og tusen takk for så fine tilbakemeldinger! Hyggelig å høre at du likte serien så godt. 🙂 Jeg har vært innom tanken på å skrive en liten oppfølger, men er usikker på om forlaget er interessert i det. Kanskje jeg hører med dem. 🙂
Elisabeth skrev på 23. februar 2018 at 09:33:
Hei,
Jeg er 8 år og snart ferdig med hest og hemmeligheter. Du er kjempeflink til å skrive sånn at det blir spennende. Jeg klarer ikke å slutte å lese om kvelden. I går hadde jeg med meg bok nummer 7 og 8 på aktivitetsskolen og leste nesten ferdig begge to. De er SYKT spennende. Håper du kommer til å skrive flere bøker.
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei. 🙂 Tusen takk for et koselig gjestebokinnlegg. Det er alltid gøy å lese at noen liker bøkene mine og få litt skryt - det setter jeg veldig pris på! Akkurat nå har jeg mer enn nok med de to døtrene mine på 3,5 og 1 år, men jeg håper å komme igang med skrivingen igjen når hun minste begynner i barnehagen. Har jo så mange idéer, så det ville vært synd å ikke sette de ut i liv. 🙂 Kos deg med resten av bøkene!
Pia skrev på 15. november 2017 at 20:07:
Kjære Christine! Jeg gruer meg sykt til å bli ferdig me serien:( jeg har bare 2 bøker igjen? Jeg elsker alt som har med boken å gjøre❤️ Bestevenninna mi anbefalte den sterkt så da prøvde e den:) nå venter jeg på at jeg kan gå på skolen imorgen eller rettere sagt biblioteket og låne de siste bøkene:) skulle ønske det var flere bøker? Det blir sikkert vanskelig å lese andre bøker når dem bøkene e vil lese er disse:( Jeg ELSKER dramaet me Eirik og Sondre:) jeg føler at jeg bor i boka:) blir redd når noe skummelt skjer og blir glad da det er morsomt/romantisk som skjer:) har aldri ønsket å ri så mye som nå?☺️ Værså snill skriv fler bøker fra denne serien? E vil mest høre historiene om Linn, Sondre ,Eirik og osv. Oi det var en lang melding:)
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei Pia! 🙂 Så koselig å lese at du liker bøkene så godt. Det blir nok dessverre ingen flere bøker om Linn og gjengen, men jeg har mange idéer til andre bøker - både enkeltstående og serier - som jeg håper vil falle like godt i smak om de en gang blir utgitt. Akkurat nå har jeg mer enn nok med å være mamma for mine to små, men jeg gleder meg til å komme igang med skrivingen igjen i fremtiden! 🙂 Håper du koser deg med de siste bøkene, og at de treffer deg like godt som resten.
Karen skrev på 6. juni 2017 at 11:05:
Hei! Jeg har en skole oppgave om hest og hemmeligheter. Jeg lurer på hva du tenkte da du skrev boken, ble du inspirert av noen, og generelt grunnen til at du skrev den flotte serien? Håper på svar fortest mulig! Elsker Hest og Hemmeligheter forresten!
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei! 🙂 Så morsomt at du vil skrive om "Hest og hemmeligheter"! Det var vel egentlig ingenting spesielt som inspirerte meg. Jeg skrev den fordi jeg hadde lyst til å skrive, og jeg visste at forlaget var ute etter en hesteserie for ungdom. 😉
Tine Mysen skrev på 31. mars 2017 at 16:47:
Hei! Jeg bare elsker bøkene dine! Hest & hemmeligheter er den beste hesteserien jeg har lest NOEN GANG, og jeg leser for det meste bare hestebøker. Takk for at du skrev de fantastiske bøkene dine! Jeg håper du utgir flere bøker!
Tine
Admin Reply by: Christine Mysen
Tusen takk for koselige ord! Setter veldig pris på så hyggelige tilbakemeldinger fra leserne mine!
Marthe skrev på 23. januar 2017 at 10:07:
hei Christine!
elsker bokserien din og innholdet du har lagt i bøkene.
du klarer å lure inn mye kunnskap og skikk om både ridning og oppførsel i stallen. elsker det!
Jeg har alle bøkene dine og bokserien "hest og Hemmeligheter" har jeg lest utallige ganger, skjønner at "mamma situasjonen" er litt vanskelig med tanke på hvis man skulle skrevet på samme tid.
gleder meg til forhåpentligvis se mer fra deg.
(selv om innerst inne så ønsker jeg å finne ut hva som skjedde med Linn i Saudi-Arabia)
Masse klemmer fra Marthe
Admin Reply by: Christine Mysen
Kjære Marthe. 🙂 Tusen takk for skryt og ros, det setter jeg veldig pris på! Morsomt at du har lagt merke til at jeg har lurt inn litt her og der, for jeg var veldig opptatt av å få med noen fakta underveis, selv om jeg sikkert har bommet noen ganger også. 😉 Jeg er jo ingen hestejente selv, men søsteren min har hatt hest i mange år og jeg har lært mye av henne. 🙂 Jeg skrev avslutningen litt åpen i tilfelle jeg eller forlaget ønsket flere bøker om Linn, men jeg føler meg egentlig ganske ferdig med historien hennes og går nok videre til neste når jeg begynner å skrive igjen. Har jo en hesteserie til på lur, hvor man får se en helt annen side av hestesporten. 🙂
Alise skrev på 11. oktober 2016 at 09:06:
Kjære Christine Mysen.
Jeg har bare 3 bøker igjen av serien og jeg gruer meg allerede til jeg har lest alle.! Jeg er midt i bok 11 å det er så utrolig spennende! Jeg klarer ikke legge boka fra meg! Å jeg leste til klokka 4 i går natt så jeg har fått forbud mot å lese på kvelden! Derfor leser jeg så ofte jeg kan om dagen! Men jeg sniker meg ofte til om kvelden også! Jeg er 12 år å denne bok serien ble jeg anbefalt av noen venninner av meg som også er helt hekta!!

Måten du skriver på er helt unik!
Jeg har aldri lest en bok der jeg kjenner meg så godt igjen! Ikke det at jeg har en mor som ikke har snakket på 13 år å en far så reiser hele tiden! Men mangen av valgene hun tar å mye på hvordan Linn føler, kjenner jeg meg veldig godt igjen i! Du gjør alt så spennende og sjalusien mellom Sondre og Eirik elsker jeg å lese om!! Å som da hun ble reddet av Sondre i låven da hun holdt på å bli brent inne! Jeg satt å leste akuratt den delen å jeg var som inni en boble for jeg hadde ikke hørt at mamma sto å ropte at det vår middag rett utenfor døra mi! Jeg liker også godt å skrive tekster, å nå liker jeg det mye bedre takket vere deg! Jeg kommer nok aldri til å klare å skrive like bra som deg for måten du beskriver og forteller på er helt unik, men du er forbildet mitt!!

Jeg håper virkelig du skriver flere bøker! Jeg har lest på mangen av kommentarene nedenfor at du kanskje skal gjøre det i framtida! Det håper jeg du virkelig gjør! I mens kommer jeg til å lese på hest og hemmelig bøkene helt til de nye kommer ut!! Jeg håper virkelig det blir laget film!! Jeg vet at det ikke er du som bestemmer det! Men det hadde blitt tidenes beste film! Så de som lager film går glipp av noe stort!!

Dette ble en veldig lang melding!! Men jeg håper virkelig at du forstår hvor bra denne serien er å at du for meg er verdens beste ungdomsforfattere!!! Det kommer til å bli nedtur for meg da jeg må begynne å lese andre bøker! Alt blir kjedelig i forhold til denne serien!!

DU SKRIVER UNIKT!!!!
Admin Reply by: Christine Mysen
Kjære deg! Jeg blir helt rørt her jeg sitter og leser. Tusen takk for så mange gode ord! Det er slike som deg som gjør det morsomt å skrive, og jeg kjenner at jeg savner og lengter etter å kunne gjøre det igjen. Akkurat nå har jeg mer enn nok med mine to døtre, men jeg håper å en dag kunne begynne igjen. Jeg har mange idéer til både serier og enkeltstående bøker, og det er ingenting jeg vil mer enn å få alt ned på papiret. 🙂 Igjen, tusen takk for dette hyggelige innlegget i gjesteboken min. Setter veldig pris på det!
Tuva Ekkjestøl Lien skrev på 1. september 2016 at 20:21:
Hei, Christine. Du er den BESTE forfatteren eg veit om! HEST OG HEMMELIGHETER er den BESTE bokserien! Eg kjenner meg veldig ofte ingen i Linn. Foreksempel skjønner eg meg ikke på det å vere kulest i klassen. Det er VELDIG skjelden eg kjenner meg igjen i hovedpersonen, så eg må si du har TALENT. Det heile starta med at eg var på eit stort bibliotek og det var heilt tilfeldig at eg fant den første boken i Hest og hemmeligheter, men da eg først begynte på boka klarte eg ikke leggja den fra meg. Eg var innom 7 biblioteker før eg fant nr.2 . Plutselig var eg komt til bok nr.13 og 14 og eg leste begge på ein dag! Dagen etter gråt eg fordi eg kunne ikke skjønne at eg var ferdig, og eg ville så gjerne ha fleire bøker. Du har funnet min type bok stil og det er eg VELDIG glad for. Du har fått meg til å ville bli forfatter og da vil eg skrive lignande serier. Eg håper ikke det blir lenge til du skriver nye serier eller bøker. Da kan eg love deg at eg er rask med å få tak i dei! Hilsen Tuva 12år
Admin Reply by: Christine Mysen
Hei, Tuva. 🙂 Dette var utrolig hyggelig å lese! Tusen takk! Jeg er veldig glad for at du liker bøkene så godt og selv blir inspirert. Håper du får forfatterdrømmen oppfylt en dag! Lykke til! 🙂 Klem fra meg.