Gjestebok

OBS! Det er ikke mulig å skrive hjerter i innleggene, da vil alt etter hjertet forsvinne!

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

 
 
 
 
 
 
 
Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
Julie - 9. desember 2015 kl. 13:14:
Hei?? jeg elsker hest og hemmligheter å kan du ikke lage en sesong 2? Det sluttet sååå spennende?? please??
Svar fra: Christine Mysen
Hei Julie! :) Jeg kommer nok dessverre ikke til å skrive en oppfølger til "Hest og hemmeligheter", men kanskje jeg skriver en ny serie en dag. Jeg har flere idéer, men akkurat nå har forlaget nok hesteserier og jeg jobber derfor med noe annet imens. :)
Jeanette - 16. november 2015 kl. 22:49:
Hei, Hest og hemmeligheter er den beste serien jeg noen gang har lest, og jeg har lest ganske mange bøker. Serien forandret måten jeg ser ting på, tanker og en smule av oppførselen min. For eksempel det at Sondre er en snill og god person gjør at Linn og andre tenker varme tanker om han, så jeg har skjønt at av å være snill og hyggelig får du noe tilbake. Jeg elsker det du gjør Christine og jeg håper jeg får se fler bøker av deg på biblioteket. :) Fortsett den gode jobben!

Med mange klemmer fra Jeanette, 11 år.
Svar fra: Christine Mysen
Tusen takk for et så koselig gjestebokinnlegg! Det varmer! :)
HanneMarte - 28. oktober 2015 kl. 16:00:
Hei, jeg vil bare si at jeg elsker serien din! Hest og hemmeligheter er den beste serien jeg noen gang har lest! håper du skriver flere serier!
Svar fra: Christine Mysen
Åh, så hyggelig å lese! :)
Karoline - 22. oktober 2015 kl. 19:57:
Hei! Jeg ELSKER serien og jeg er nesten ferdig med den. jeg har nesten ikke lyst å lese mer for da har jeg ikke lenger en bok som var så god. Skulle ønske det var mange flere for jeg bare elsker denne serien! Jeg har aldri lest en bedere serie enn dette. Tusen tusen takk! Hilsen Karoline :)
Svar fra: Christine Mysen
Du får lese den flere ganger - det gjør jeg når jeg liker en serie veldig godt. 😉 Veldig koselig å få så positive tilbakemeldinger! :)
Ida - 4. oktober 2015 kl. 22:13:
Hei:) Jeg vil bare si at hest og hemmeligheter er den beste serien jeg noen sinne har lest! Jeg leste hele serien på mindre enn en uke... Jeg håper du lager flere bøker, for jeg elsker bøkene dine!
Svar fra: Christine Mysen
Oi, det er ikke dårlig! :) Jeg skal nok skrive flere bøker en gang i fremtiden.
Ida, sier vi! - 24. september 2015 kl. 17:33:
hei, jeg elsker hest og hemmeligheter serien. Men jeg er ferdig med serien og har sykt lyst til å lese mer, kan du lage flere bøker? plisssssss?
Svar fra: Christine Mysen
Jeg kommer ikke til å skrive mer på "Hest og hemmeligheter", men jeg ønsker å skrive flere ungdomsbøker og serier etterhvert. :)
Hanna - 19. september 2015 kl. 14:54:
hei! jeg lurte på om du kunne lage flere bøker. og kunne du vær så snill og lage filmer:) jeg og vennen min snakker ikke om noe aent en bøkene dine?
Svar fra: Christine Mysen
Jeg har lyst til å skrive mer, men de siste månedene har jeg vært mest fokusert på datteren min og da har jeg ikke rukket å skrive. :) Film hadde vært kjempegøy, men det er dessverre ikke jeg som bestemmer det.
Camila - 11. august 2015 kl. 10:46:
Hei, jeg elsker hest og hemmeligheter serien, den fikk meg til å føle noe jeg aldri har følt når jeg leser. Jeg var så fokusert i serien at jeg leste en bok på to dager(sprøs når jeg startet på den). Det var kjempe gøy og gleder meg til å lese serien om og om igjen:) kan du lage en film av den for det ville blitt helt rått!
Svar fra: Christine Mysen
Så fint at du liker serien så godt! :) Skulle gjerne laget film av den, men det er dessverre ikke opp til meg.
sara - 30. mai 2015 kl. 13:53:
Heihei.
Jeg skal skrive en bokanmeldelse om Hest og hemmeligheter, og jeg lurer på hvorfor du brukte så mye tid på å skrive denne fantastiske bokserien?
(jeg elsker denne serien, og jeg ville bli så glad om det ble en filme av denne serien)
Svar fra: Christine Mysen
Så artig at du skal skrive om serien min! :) Jeg synes det er morsomt å skrive ungdomsbøker - rett og slett.
Tine Mysen - 17. april 2015 kl. 20:32:
Hei jeg har en tante som heter akkurat det samme som deg.
Christine Mysen
Du skriver veldig spennede bøker og de er nok favoritt boka mi av alle de tusen jeg har lest.
Tine.
Svar fra: Christine Mysen
Ikke verst! :) Tusen takk! Det var koselig å lese.